Ons teckelduo

Nadat Corien tijdens onze vakantie op Pleuntje had gepast,  maakten wij kennis met Pleziertje. Een dartel teckeltje met een eigenwijs koppie, waar Corien nog een goed thuis voor zocht als dat zo uitkwam. En dat kwam zo uit….. graag werden wij haar nieuwe baasjes, aangezien Pleuntje na het overlijden van onze Golden Retriever al weer een half jaar de enige hond in huis was. Nooit geweten dat het zó leuk is om twee teckels in huis te hebben!! Met elk hun eigen karakters en streken is het nooit saai. Wandelend in het bos blijft het genieten om die twee hondjes met elkaar op te zien rennen. En dat ze graag innig verstrengeld samen in hun bak liggen is natuurlijk zéér vertederend om te zien!
Ook nu staat Corien ons nog steeds met raad een daad bij, voor een praktische tip kunnen we altijd bij haar terecht. Wij weten inmiddels: bij ons blijft er altijd een teckel in huis!